Over ons

Wij zijn Relaxed opvoeden een klein Team van moeders, pedagogen en andere bijzondere mensen. Samen sterk om moeders (ouders) als zichzelf relaxed in de opvoeding te laten staan.
Daar heeft ieder zo een eigen kracht en bijdragen in wij stellen ons graag even aan je voor.

Claudette aan het woord:

Ik ben 29 jaar oud en zelfstandig onderneemster hou heel erg van de natuur ben graag buiten zelf ben ik heel gevoelig en voel snel dingen aan. Dat zet ik in om kinderen en hun ouders te helpen mijn achtergrond is pedagogie en heb eerder op een BSO gewerkt.
Zins eind 2015 ben ik trots eigenaar van relaxed opvoeden ik run met veel liefde en passie dit bijzonder blog over opvoeden en alle andere diensten.
Bloggen vind ik geweldig even alles het luisteren naar vele bijzonder verhalen  van kinderen en hun ouders die  voorbij komen het blijft heel mooie en bijzonder.
Dit alles doe ik niet alleen en ben dan ook heel erg bij met mijn team van bijzonder mensen en ook supper trots op iedereen.
Naast dit ben ik zins acht jaar coach en help verschillende mensen op weg in hun leven ook run ik met veel liefde en passie de tin gietrij en ben dan ook trots tin gietster.
Zelf kom ik van het speciaal onderwijs wegens mijn dyslectie zes jaar geleden werd zorgonderneming zigbw geborgen. Waar we mensen met een beperking ( mogelijkheden) helpen in een zo zelfstandig mogelijk leven.

12108289_10207287955027069_7492775265390598315_n

Marielle aan het woord;

Ik ben een jonge moeder van 28 jaar oud. Ik woon samen met mijn man en ik heb drie kinderen in de leeftijd van 6, 4 & 2 jaar.

Zelf ben ik erg gevoelig en ook mijn zoon is dat al vanaf zijn geboorte. Mijn dochters zijn pittig, actief en super lief!
Ik werk nu sinds een half jaar bij Relaxed opvoeden als contactmedewerker ook werk ik bij Zorg onderneming Zigbw.
Ik blog graag, ben erg graag  buiten met de kinderen en vind relaxed opvoeden erg belangrijk in zijn hele context.
Mijn idee is om hun hen eigen wereld te laten onderzoeken, met vallen en opstaan. Mijn leven voordat ik moeder werd bestond vooral uit mijn studie en mijn gastkinderen. Ik volgde de opleiding SPW en een deel psychologie. Ook heb ik een half jaar in Bolivia gewoond om daar stage en werkervaring op te doen voor studie.  In mijn laatste jaar van SPW ben ik gastouder geweest en daarna volgde de studie psychologie.

Marielle van den Berg

Renée aan het woord;

Ik ben 26 jaar oud en werk al 7 jaar in de kinderopvang. Na SPW heb ik ook nog de volgende opleidingen gevolgd: Kinderpsycholgie, kindercoach en pedagogiek/opvoedkunde.

Omdat ik graag kinderen wil helpen die ergens tegen aan lopen of problemen hebben met bepaalde dingen ben ik 1 april 2015 gestart als kindercoach. Dit doe naast mijn baan als pedagogisch medewerkster. Als kindercoach heb ik al verschillende kinderen mogen helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen en om hun woede te leren beheersen. Dit geeft mij als kindercoach veel voldoening, er is namelijk niks mooier dan een kind helpen en hem te zien met een grote glimlach!
Zo ben ik dan ook heel bij en erg trots dat ik het team van Relaxed opvoeden mag ondersteunen.

14708385_708140246004350_7177096978228617657_n

Een gedachte over “Over ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *