Powermama’s gezocht!  

Powermama’s gezocht!  

Powermama’s gezocht! Dat zijn jullie natuurlijk allemaal!
Wij zijn voor Relaxed opvoeden opzoek naar moeders die een eigen onderneming hebben. En deze graag in de Spotlight willen zetten.
Heb jij een kapperszaak, een kindercoach praktijk, ben je goochelaar of doe jij iets anders waarbij je jouw bedrijf meer in de spotlight wilt zetten?
Je kan bij ons een eigen leuk stukje tekst aanleveren, je logo en wellicht een leuke foto van je bedrijfsruimte. Dit zetten wij online op de website, delen wij op Facebook. In de vorm van interview je betaald hier voor 5 euro ex btw Met de vergoeding steun je een heel mooi doel kopje Relaxed!

Powermama’s gezocht!  Mama met een verhaal: ( gratis) 
Wij zoeken moeders die het leuk vindendoor middel van een of meerdere blog’s, hun verhaal willen delen. Heb je bijvoorbeeld iets speciaal mee gemaakt in je gezin? Ben je singel moeder of reisje met je kleine de wereld rond of iets anders wat je graag wil delen. Zou je ergens graag tips over willen delen. En op deze manier andere inspireren. Bij genoeg inspiraties en een heel bijzonder verhaal kun je vaste blogger worden bij Relaxed opvoeden. Er is dan dan de mogelijkheid om bijvoorbeeld wekelijks een blog aan te leveren zonder druk eens in de zoveel tijd is ook goed.
Laten we samen de wereld een stukje mooier maken door onze bijzondere verhalen met elkaar te delen.

Powermama’s gezocht!  Mama tijd – verhalen ( gratis) 

Wat ben jij nodig voor jezelf? Hoe zorg jij voor je eigen ik, wat maakt jou gelukkige?
Op relaxed opvoeden besteden wij graag aandacht aan het zorgen voor jezelf. Als goed voor jezelf zorgt kan je beter voor de andere zorgen.
als mama schiet dat er wel is bij in omdat we bijvoorbeeld druk zijn. Voor de nieuwe rubriek mama tijd zoeken we moeders die hun verhaal willen delen over het stuk eigen tijd.

Ben jij van de mama”s hier boven? En lijkt het je leuk, neem dan contact met ons op voor de voorwaarden.

Team Relaxed opvoeden.

 

Powermama's gezocht!