Adverteren

Zet je bedrijf in de spotlight!

Ben jij een ouder en heb je een kapperszaak, een kindercoach praktijk, ben je goochelaar of doe jij iets anders waarbij je jouw bedrijf meer in de spotlight wilt zetten?
Je kan bij ons een eigen leuk stukje tekst aanleveren, je logo en wellicht een leuke foto van je bedrijfsruimte. Dit zetten wij online op de website, delen wij op Facebook en tegen meerprijs laten wij dit wekelijks terug komen.

Nu in de Spotlight; Jolanda van Veen. Zij volgt een opleiding tot paardencoach. Je ziet hier een klein stukje uit haar interview. Het volledige interview is te vinden op de website onder het kopje adverteren.

“De website is nu nog in de maak maar het doel is om vanaf mei/juni dit jaar online te gaan. Vanaf  juni mag ik gaan starten met het coachen in de vorm van training/oefening voor mijzelf. Alles  daarover is te vinden op de website. Ik ben nu al wel te volgen op Facebook en Instagram onder de naam: PaardenCoachvoorjou! Via Facebook zal ik ook melden wanneer de site online gaat en ik ga starten met coachen.

Eind mei ga ik samen met de eigenaresse van Open2Contact naar Cairo in Egypte om daar samen de opleiding en coachsessies te geven aan een Nederlandse dame die in Egypte het coachen met paarden wil opzetten. Voor mij is dit een stage onderdeel in de opleiding naar trainer/opleider. Een heel bijzondere en fantastische ervaring natuurlijk!”

Wil jij ook in de spotlight staan? Mail ons dan voor mogelijkheden en kosten;  info@relaxedopvoeden.nl.

 

Adverteren

Er zijn ook mogelijkheden om een banner op onze website te huren.
Met deze banner komen mensen als ze er op klikken op jouw pagina uit.
De mogelijkheden hierin verschillen in duur en formaat.

Leuk om te weten;
Met jouw bedrijf steun je Onze Kopjes Relaxed & dagbesteding De Oude Hove in Zuidwolde Drenthe.
*Kopje Relaxed wordt georganiseerd voor moeders om laagdrempelig problemen te bespreken en sociale contacten te vergroten.
Meer informatie hierover vind  je hier;

Kopje Relaxed

Wil je in de spotlight of op een andere manier met ons werken aan je bedrijf? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Neem contact met ons op via info@relaxedopvoeden.nl, ook voor het maken van een skype afspraak.