Overig

Aloë Vera informatieavond voor kinderen

Aloë Vera voor kinderen

Binnenkort wil ik een leuke avond organiseren bij samen vooruit. Ik wil jullie graag kennis laten
maken met producten waar voornamelijk Aloë Vera in zit.
Eerst zal ik jullie wat informatie vertellen over de plant aloë Vera.

Aloë Vera is een plant met medicinale eigenschappen. Wanneer je de stengel opent dan zie je een gel. Deze gel wordt gebruikt voor veel producten voor zowel inwendig als uitwendig gebruik. Aloë Vera is een gezonde plant. De plant zit vol met vitaminen, de vitaminen die er in zitten zijn: Vitamine C, E, B1, B3, B6, B11 en zelfs B12, wat normaal gesproken niet vaak in een plant zit. Ook bevat de plant mineralen, calcium, ijzer, zink, kalium, natrium, mangaan, magnesium, koper, seleen, zwavel, fosfor, strontium, kobalt, en tin. Ook zitten er 20 verschillende belangrijke amonizueren voor het menselijk lichaam in deze plant.

De oude Egyptenaren kenden verschillende medische recepten met aloë Vera erin. Het werd gebruikt als geneesmiddel tegen maagklachten, verstoppingen, jeuk, wonden en zonnebrand.

Voor inwendig gebruik wordt het gebruikt om de weerstand te verhogen, ook word het ingezet tegen bloedarmoede, of bij darmontstekingen en prikkelbare darmsyndroom, aloë Vera werkt namelijk verzachtend.

Voor uitwendig gebruik:

Aloë Vera wordt een eerste hulp kruid voor de huid genoemd. Het werkt verzachtend, hydraterend, wondherstelbevorderend, ontstekingsremmend, pijnstillend, doorbloeding stimulerend, infectie werend en het revitaliseert het haar. Aloë Vera kan gebruikt worden voor de volgende dingen; droge, schrale huid, brandwonden, schaaf- snij- en wondinfecties, zweertjes, insectenbeten, eczeem, luieruitslag, acne, verstuikingen, slechte of droge hoofdhuid en littekens.

Volg de facebook pagina https://www.facebook.com/samenvooruitmeppel/  om in de gaten te houden wanneer ik de avond ga geven. Ik wil je dan graag de producten laten zien en ervaren wat er is en waarvoor je het kunt gebruiken.

Ik heb er zin in, en hopelijk jullie ook!

Groetjes Renée

Tagged , , , , , ,

About Marielle

Ik werk nu alweer 2.5 jaar bij Relaxed Opvoeden. Een super leuk en jong bedrijf die volledig in de groei zit naar zoveel meer en met fantastische leuke mensen samenwerkt. Ik werk voornamelijk op kantoor, werk de mailboxen bij, mail mensen aan , schrijf blogs, regel interviews en werk online op de website en Facebookpagina.
View all posts by Marielle →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *