VIM-dag

VIM-dag: Very Important Mother

Want dat bén jij!!

Tijdens de VIM dag gaan we 1-op-1 werken aan een meer ontspannen houding in de opvoeding. We kijken naar welke patronen er zijn en hoe die zijn ontstaan, maar vooral naar hoe jij die kunt ombuigen. Je gaat ontdekken hoe je datgene kunt bereiken wat je anders zou willen, op een manier dat je er thuis gelijk mee aan de slag kunt. Na de VIM-dag weet je wat je wilt voor je kinderen, voel je je zekerder over jezelf én de opvoeding en kun je gemakkelijker problemen het hoofd bieden.

Ter voorbereiding krijg je een aantal vragen van mij per e-mail toegestuurd. Het is de bedoeling dat je die van tevoren invult en naar mij toestuurt (minimaal een week van tevoren). Samen spreken we een datum af waarop de VIM-dag gaat plaatsvinden.

Tijdens de VIM-dag, die 6 uren duurt, gaan we lekker de natuur in. Op die manier kun je even uit de situatie stappen waarin je vastloopt en er zo met een ‘helikopterview’ naar kijken. Daarnaast ben je meer ontspannen wanneer je in de natuur bent en zul je meer geïnspireerd raken. Last but not least: de hele dag staat in het teken van jou. Het zal je op deze dag aan niets ontbreken en je zult als herboren terug komen. De VIM-dag is inclusief hapjes en drankjes.

De VIM-dag kost € 222,-.

V.I.M.-dag (1)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *