Overig

Een sociale ervaring bij “Kopje Relaxed”

Een sociale ervaring bij “Kopje Relaxed”.

Wij organiseren vanuit Relaxed Opvoeden regelmatig “Kopje Relaxed”. Een leuke samenkomst met moeders die wij uitnodigen via Social media. Een diversiteit aan moeders en ook een diversiteit aan gespreksonderwerpen.

De afgelopen weken hebben wij een mooie klein clubje gehad met moeders die bij ons kwamen. Ik vind het ontzettend leuk om te organiseren.
Elke keer zijn er nieuwe aanmeldingen en varieert het clubje ouders van 3 tot 7 personen. Dit maakt dat het laagdrempelig blijft.

Wat ik zelf erg belangrijk vind. Sommigen vinden het gewoon super spannend om überhaupt te komen. Dan zit er nog wel verschil in of er 5 moeders zijn of 20.
Kleine vrijblijvende groepjes. Niks is verplicht en omdat we het laagdrempelig houden vinden steeds meer moeders ons. Natuurlijk kan je  ook een vriendin meenemen, als dat het minder eng maakt.

De onderwerpen variëren elke keer weer. De ene dag hebben we het puur alleen over hoe het is om op te voeden en waar we tegenaan lopen. De andere keer zijn er gerichte vragen en proberen we die samen te beantwoorden. Of is er iets gebeurt bij iemand privé wat zij graag wilt delen.  Het leuke hieraan is dat het open is. Er is geen vast verplicht onderwerp. Daarom komen de verhalen vanzelf op gang en borrelen er ook vragen en ideeën op. Puur ervaringen uitwisselen en nieuwe sociale contacten opdoen.  Ook organiseren we zo nu en dan thema avonden. Bijvoorbeeld Autisme of Hooggevoeligheid. Hierbij schuiven dan experts of coaches aan om te vertellen over dit onderwerp en vragen te beantwoord. Zeer leerzaam en interessant.

Elke maand plannen wij 1 a 2 Kopjes Relaxed in. Mocht je ook een keer op een ochtend of avond willen komen maar komt de dag, datum of tijd niet uit? Laat het ons even weten. Dan kunnen we proberen iets anders te plannen.

 

Tagged , , , , , ,

About Marielle

Ik werk nu alweer 2.5 jaar bij Relaxed Opvoeden. Een super leuk en jong bedrijf die volledig in de groei zit naar zoveel meer en met fantastische leuke mensen samenwerkt. Ik werk voornamelijk op kantoor, werk de mailboxen bij, mail mensen aan , schrijf blogs, regel interviews en werk online op de website en Facebookpagina.
View all posts by Marielle →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *