Product -recensies

Recensie; High Dive stunt show – avonturenpark Hellendoorn

Recensie; High Dive stunt show – avonturenpark Hellendoorn.

Recensie; High Dive stunt show – avonturenpark Hellendoorn. Wat was het warm! Wie kiest er dan ook een dag met 32 graden uit om een park te komen testen… Juist wij van Relaxed Opvoeden. De kinderen waren mega enthousiast opgestaan! Gaan we al? Ze zijn nog niet eerder in dit park geweest en wilden heel graag met mij de High Dive stunt show bezoeken. Ik eerlijk gezegd iets minder. Het zou 32 graden worden, bloedheet! En eerlijk, ik hou van de zon maar het idee om in een attractiepark rond te lopen met deze temperatuur klinkt minder aantrekkelijk.

Recensie; High Dive stunt show - avonturenpark Hellendoorn

De aankomst;
Toch vol goede moed onderweg en met openingstijd aanwezig zijn, als het dan om 14 uur te heet wordt kunnen we gaan was het motto. De aankomst bij Attractiepark Hellendoorn was prima.
We mochten al naar binnen zodat je alvast een klein deel van het park kan zien, de attractie en de andere delen van het park zouden echt pas om 10.30 open gaan. Het gaf ons de tijd iets te drinken en de toilet te bezoeken. Wat meteen opviel waren alle spectaculair vrolijke knalkleuren. Alles is super vrolijk geschilderd, veel bloemen en prachtige decoraties. Het bracht je meteen een heel goed humeur, door al die vrolijkheid.

Lievelingsattractie;
Vanwege de normaal lange wachttijden zijn wij onmiddelijk in de Sungai Kalimantan gegaan.
Deze water attractie is toch wel onze favoriet op het park. Het is een leuke ervaring voor ons kleine meisje (4 jaar) die het de eerste keer best spannend vond en daarna nog wel 10x er in wou! De oudste vond het ‘Te gek’ omdat het een wildwaterbaan is en hij soms hele hard botst tegen de wanden waardoor je nat gespetterd wordt.

Recensie; High Dive stunt show - avonturenpark Hellendoorn                                                                                     Bron; https://nl.ewrdb.com

 

De show!
Om 12.00 uur  speelde de spectaculaire High Dive stunt show!
Bloed en bloed heet op de tribunes dus het wachten was afzien.
De hele show is bomvol humor! Ontzettend gave stunts (aldus dus zoon van 9) en ook de beide meiden riepen constant wooooow, of ohhh nee hij gaat heeel hoog. Zeker de moeite waard om te bezoeken.
Er is 1 grote interactie met het publiek wat het ook leuk maakt om te kijken en mee te doen. Ook de kids worden naar voren gehaald om te kijken of ze de kroon kunnen zien waarna ze vervolgens zeiknat worden gespetterd. Echt heel grappig zowel voor de volwassenen als de kleinste kinderen. Onze kinderen van 4, 6 en 9 jaar vonden het allemaal fantastisch en wilden eigenlijk nog wel een keer kijken. Mocht je naar Hellendoorn gaan deze zomer, de show speelt nog t/m 2 september dus zeker de moeite waard!

Recensie; High Dive stunt show - avonturenpark Hellendoorn                         Recensie; High Dive stunt show - avonturenpark Hellendoorn

Afkoeling;
Op deze ontzettend hete dag was het een verademing om te spelen bij het waterplein. Tussendoor wat eten en drinken en genieten van de spetters en lachende kinderen. Als ouder zijnde was ik oprecht heel erg blij met deze verkoeling voor de kinderen waardoor eigenlijk de hele dag prima te doen was. Boven verwachting gingen wij helemaal voldaan van een dag attracties bezoeken en waterpret pas tegen 15.30 naar de auto.

Recensie; High Dive stunt show - avonturenpark Hellendoorn

Het park is voorzien van ontzettend veel mogelijkheden om te zitten, zowel op picknickbanken, als terrasjes of gewoon alleen een bank. Vele bomen die het park voorzien van schaduw waardoor er genoeg zon maar ook schaduwplekken waren. Wat maakt dat het ook bij minder warm weer aangenaam is. Er zijn ook meerdere speeltuinen voor kinderen zowel klein als grote.

Vergeet als je gaat niet de andere show op het park te bezoeken.
Bomvol grapjes en gekke uitspattingen!

Een zeer geslaagde dag!

 

Attractiepark Hellendoorn is deze zomer alle dagen geopend. Kijk voor actuele tijden op https://www.avonturenpark.nl/
De show ‘High Dive stunt show – de drakenridders’ speelt elke dag nog op verschillende tijden t/m 2 september!

Tagged , , , , , ,

About Marielle

Ik werk nu alweer 2.5 jaar bij Relaxed Opvoeden. Een super leuk en jong bedrijf die volledig in de groei zit naar zoveel meer en met fantastische leuke mensen samenwerkt. Ik werk voornamelijk op kantoor, werk de mailboxen bij, mail mensen aan , schrijf blogs, regel interviews en werk online op de website en Facebookpagina.
View all posts by Marielle →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *