Achter de schermen - Relaxed opvoeden

Een nieuw pand en Samen Vooruit!

Nieuws!

In Mei openen wij in samenwerking met Samen Vooruit een nieuw pand.
Samen Vooruit is de overkoepeling voor vele samenwerkingen. Samen Vooruit zit in het centrum van Meppel en is een aaneenschakeling van samenwerkingen. Aan de voorkant van ons pand is de winkelruimte. Hier is de mogelijkheid ook voor flexers om spullen te verkopen. Ook onze eigen producten van Relaxed Opvoeden worden hier aangeboden, van Zorgonderneming Zigbw de kaarsen en kistjes bijvoorbeeld. Er staat een Eleptico in de winkel die gehuurd kunnen worden bij Vitaal en in Balans. Dit is ons inlooppunt ook waar eigenlijk iedereen binnen komt.  Er zijn flexwerkplekken die gehuurd kunnen worden en waarbij diverse mogelijkheden zijn.  Er is ruimte voor yoga, meditatie en massage bijvoorbeeld. Ook een grote vergaderruimte is aanwezig voor max. 50 personen.
In de keuken in het centrale gedeelte van het pand kan er samen gegeten worden, tv gekeken of een spelletje gedaan worden.


Wij als Relaxed Opvoeden komen hier bij in. Er is de afgelopen weken hard gewerkt aan mooie muren, vloeren, inrichting en nieuwe samenwerkingen.
Vanaf dan kan je ook binnenlopen bij ons. Gewoon voor een kopje koffie , een vraag of om te kijken waar we zitten en wat we doen.

Vanaf eind Mei worden ook onze Kopjes Relaxed daar georganiseerd.
Erg leuk en veel meer ruimte! We hebben meer mogelijkheden, meer ideeën en super mooie ruimtes! Wil je weten wat we allemaal doen? Kom gerust binnen!

Tot gauw!

Groetjes Marielle & Claudette

Tagged , , , , , , , ,

About Marielle

Ik werk nu alweer 2.5 jaar bij Relaxed Opvoeden. Een super leuk en jong bedrijf die volledig in de groei zit naar zoveel meer en met fantastische leuke mensen samenwerkt. Ik werk voornamelijk op kantoor, werk de mailboxen bij, mail mensen aan , schrijf blogs, regel interviews en werk online op de website en Facebookpagina.
View all posts by Marielle →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *