Overig

Laatste blog van kindercoach Renée

Laatste blog van kindercoach Renée

Hallo allemaal,

Vandaag schrijf ik mijn laatste blog voor Relaxed opvoeden. Ik ga er mee stoppen.

Ik werk zelf 3,5 dag in de kinderopvang wat ik super leuk vind. Daarnaast ben ik dan ook kindercoach. Ik wilde graag samenwerken met Relaxed opvoeden, maar helaas is het te veel voor mij….

De blogs schrijven en dingen plaatsten op Relaxed opvoeden vind ik erg leuk, maar helaas kom ik dan niet meer toe om dan de woensdag bezig te zijn met mijn eigen bedrijf. Vandaar dat ik het besluit heb genomen, om niet meer te bloggen voor Relaxed opvoeden, en niet meer dingen te gaan plaatsen op facebook.

Er komen grote leuke dingen aan voor mij, waar veel voorbereidingen voor nodig zijn, waar ik me graag op wil focussen.

 

Relaxed opvoeden en ik zullen contact houden, wie weet kunnen we ooit nog wat voor elkaar betekenen. Ik heb een gezellige tijd gehad, en dat neem ik mee! Iedereen bedankt voor het lezen van mijn blogs, en wie weet tot ziens!

 

Groetjes Kindercoach Renée

Tagged ,

About Marielle

Ik werk nu alweer 2.5 jaar bij Relaxed Opvoeden. Een super leuk en jong bedrijf die volledig in de groei zit naar zoveel meer en met fantastische leuke mensen samenwerkt. Ik werk voornamelijk op kantoor, werk de mailboxen bij, mail mensen aan , schrijf blogs, regel interviews en werk online op de website en Facebookpagina.
View all posts by Marielle →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *