Achter de schermen - Relaxed opvoeden

Even voorstellen; José van Dalen

Hoi!

Sinds een aantal weken ben ik werkzaam bij Relaxed Opvoeden/Samen Vooruit in het mooie, ruime pand aan ’t Zuideinde, daarom leek het mij leuk toe om mij even kort voor te stellen, en vertellen wat ik hier doe en ga doen.

Mijn naam is José van Dalen, 24 jaar en woonachtig in Meppel. Tot nu toe help ik de collega’s waar ik dat kan, daarnaast ben ik ook bezig met mijn eigen projectje “Ladies Night”, meer informatie daarover zal met de tijd online komen! Binnenkort zal ik ook één ochtend in de week beschikbaar zijn voor het lakken van nagels, deze nagellak blijft minstens twee tot drie weken op de natuurlijke nagels zitten waardoor afgebladerde nagellak verleden tijd is!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *