Aanbod Elly Meesters

Trajecten die Ik (Elly) aanbied:

♥ Individuele coaching:
Kindercoaching geeft je kind zicht op wie hij is, wat hij allemaal al kan en waar zijn kwaliteiten en talenten liggen. Hierdoor vergroot het zelfvertrouwen en komt het kind meer in zijn eigen kracht te staan. Als kindercoach ga ik uit van het hier en nu.
Wat speelt er?  Waar loop je tegen aan en wat zou je graag anders willen?
Samen gaan we op ontdekkingsreis. Een creatieve reis van ontdekken, uitdagen en experimenteren, waarbij het kind op zoek gaat naar de kracht in zichzelf.
Praktische informatie over wie ik ben, mijn manier van werken en mijn aanbod, vind je op www.creatieve-expressie.nl

 

Creatieve workshops voor kinderen:
Het spelen en ontdekken staat centraal, met als hoofdfactor creatief bezig zijn. Tijdens deze workshops ontdekken kinderen kwaliteiten en talenten in zichzelf, waar ze zich (nog) niet altijd bewust van zijn.

Bewustwording van wie je in essentie bent, is een mooi proces. Mijn rol hierbij is, begeleiden, uitdagen, kijken en luisteren.

Door te werken met groepjes van maximaal 4-6 kinderen kan ik een veilige setting waarborgen .

Prijs afhankelijk van onderwerp en op aanvraag verkrijgbaar.

 

♥ Moment voor Jezelf: Creatieve Workshop voor moeders.
Een moment van ontspanning met een vleugje bewustwording. Een moment waarin je thuis de boel de boel mag laten en even niets moet. Ontspanning door samen creatief bezig te zijn, maakt het hoofd weer leeg.

Tijdens deze workshops gaan we iedere maand met een ander thema aan de gang waarbij ontspanning, samen creatief bezig zijn & herkenning de sleutelwoorden zijn.

Investering in jezelf € 12,50 per keer inclusief materialen & koffie/thee.

Moment voor Jezelf is ook op aanvraag te plannen voor bijvoorbeeld een groepje vriendinnen/ buurvrouwen, etc.

 

♥ Creatief Peuteratelier (2 & 3 jaar)
In het peuteratelier gaan kind & volwassene op een creatieve ontdekkingstocht met allerlei materialen. Iedere  keer zit er weer wat nieuws in de koffer.

Kom je kijken samen met je papa/mama of opa/oma?
Laat je verwonderen en leiden en bovenal, geniet van het samen doen!

De kosten zijn € 9,50 per kind per keer inclusief materialen.

 

♥ Krachtstenenspel©:
Het Krachtstenenspel© is een krachtige tool en geeft inzicht in het weten, denken, doen en voelen van de speler. Het neemt de speler mee door de vier elementen:

* Vuur:    om je intuïtie aan te wakkeren;

* Lucht:   voor het denkwerk

* Aarde:  om je wens handen en voeten te geven

* Water:  om je te laten voelen hoe het zal zijn, wanneer alles klopt en samenvalt

Tijdens het spelen van het Krachtstenenspel© krijg je inzicht in je eigen wensen en mogelijkheden en ga je deze verder onderzoeken.

De edelstenen geven een extra dimensie aan dit spel. Door te spelen, ontstaat een verbinding tussen de persoonlijke intentie van de speler en de helende werking van de stenen. Hierdoor ontstaat een bijzondere bekrachtiging van het bewustzijn. De edelstenen die in dit spel gebruikt worden, zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en daarmee ook voor oudere kinderen en volwassenen.

Het spelen van één sessie geeft al zoveel stof tot nadenken en inzichten dat het ook als  een losse sessie gedaan kan worden.

Investering in jezelf  € 75 (90 minuten)

Gun je iemand deze bijzondere ervaring, geef dan een sessie met het Krachtstenenspel cadeau. Voel je vrij om hierover contact met me op te nemen.

Wil je meer informatie of een afspraak maken?
Neem dan contact op met mij via www.creatieve-expressie.nl of bel

Elly (coach)  06-13276321
Marielle (Relaxed Opvoeden dinsdag & vrijdag) 06-11447254